מה הסיפור שלי?
תמיד אהבתי לעבוד עם ילדים וגם לקרוא ספרים, בעברי הייתי גננת והדבר שהכי אהבתי לעשות איתם זה היצירות והמשחקים.
מאז שאני קטנה אני זוכרת את עצמי מתגנבת למטבח, יושבת על כיסא וצופה באמא שלי מבשלת ואופה עוגות.
אחד מזיכרונות הילדות שלי, שאמא הכינה בצק שמרים ופשוט ישבתי מרותקת והצקתי לה בשאלות כמו: איך זה תופח? איך זה יוצא כל כך טעים?!
מאז אני זוכרת שהייתי עוקבת באדיקות אחרי ספרי אפייה ותוכניות קונדיטוריה כמו
התוכנית של קרין גורן שמנגישה את המתכונים לאנשים כך שכל אחד יוכל להכין בבית עוגות וקינוחים.

איך הכל התחיל?
כשגדלתי וסיימתי תיכון נשכחה ממני התשוקה לאפייה ורק משהו בלב כל הזמן משך אותי לדברים הקשורים בעיצוב כמו אדריכלות, ספרות.
ואז קלטתי שזה דברים שאני לא מתחברת אליהם באמת, עד שהכנתי פעם אחת עוגת יום הולדת לחברה טובה שלי ומשם זה התפוצץ,התגובות שקיבלתי מאנשים וההזמנות, שפתאום התחילו להגיע מאז, גרמו לי להבין שמה שאני צריכה, זה ללכת ולהתמקצע בזה ולכן החלטתי ללמוד במכללת "דנון" בתל אביב ובחרתי בקורס מקיף ומקצועי של קונדיטוריה ברמה גבוהה, עם מיטב הקונדיטורים של ישראל.
פתחתי עסק בבית, העלתי תמונות של עוגות וקינוחיםי במדיה החברתית…ומאז הכל נהיה יותר מתוק…ההזמנות לא הפסיקו להגיע….אני מכינה באהבה עוגות מעוצבות וקינוחים מיוחדים לכל הגילאים, המגזרים ותמיד קולעת בול לכל הטעמים.

סיפור קטן עם סוף מתוק
הייתה לי לקוחה שהזמינה ממני עוגת חלאקה לילד שלה והיא רצתה שזה יהיה נקי ומיוחד עם הרבה קסם, כי הילד שלה רגיש והיה חשוב לה באמת לשמח אותו.
אז כמובן שעיצבתי לה עוגה, בדיוק כמו שביקשה, עם כל הקישוטים והצבעים אבל…. משהו היה חסר לי.
הרגשתי שאני חייבת שיהיה לילד הפתעה קטנה ומתוקה ממני ולכן הוספתי עדשים קטנות צבעוניות בתוך חצאי עיגול משוקולד שהיו ריקים בפנים.
למחרת אני מקבלת שיחה נרגשת…קיבלתי פידבק מהאמא, שהילד היה מאוד מאושר לגלות את העדשים הצבעוניות וזה פשוט חימם לי את הלב ונתן לי כח להמשיך ולשמח אנשים ולעשות להם מתוק בנשמה דרך היצירה שלי.
אם גם אתם רוצים שאשמח אתכם באירוע שלכם ואהפוך אותו לבלתי נשכח עם קינוחים מרהיבים ומעוצבים בטוב טעם מוזמנים לפנות אליי.
